Νέα

Νίκος Οικονομόπουλος: Η κίνηση ανθρωπιάς για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Την ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά του έδειξε ο Νίκος Οικονομόπουλος για ακόμη μια φορά. Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να προσφέρει την αμοιβή από τις δυο τελευταίες του συναυλίες σε Ηράκλειο και Κατερίνη στους πλημμυροπαθείς αλλά και στην προσπάθεια ανέγερσης μιας εκκλησίας.

«Λοιπόν απόψε το βράδυ θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη την καλή σας ενέργεια, γιατί μόνο καλή ενέργεια χρειαζόμαστε από εσάς, όπως έχουμε κι εμείς για εσάς. Η αποψινή βραδιά θέλω να ξέρετε ότι είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία.

Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους με αυτή τη καταστροφή που συνέβη και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα. Ελπίζω και εύχομαι κι εσείς να έχετε κάνει το ίδιο αν και εφόσον ήρθατε απόψε εδώ κοντά μας, έχετε συνεισφέρει κι εσείς, πάνω από όλα εσείς, σε αυτή τη προσπάθεια που κάμουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι» ήταν τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου στη συναυλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στη συναυλία στην Κατερίνη ανέφερε: «Απόψε η βραδιά είναι πολύ σημαντική διότι εδώ γίνεται μια προσπάθεια για την ανέγερση του Ναού του Τίμιου Σταυρού Υπαπαντής και σε αυτή τη προσπάθεια δε συμμετέχω μόνο εγώ και οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε εδώ πέρα. Έχετε βάλει κι εσείς το λιθαράκι σας με τα χρήματα που δώσατε απόψε. Και το μεγαλύτερο ποσό αυτής της συναυλίας, φαντάζομαι θα είναι όλο, τουλάχιστον από εμένα και τους συνεργάτες μου».

tlife.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Close