Νέα

Πρώτη φορά μπαμπάς ο Πάνος Μουζουράκης – Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη, αφού εδώ και λίγες ώρες κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη έγιναν πρώτη φορά γονείς, με την 30χρονη φαρμακοποιό να φέρνει στη ζωή, το μεσημέρι της Πέμπτης (14.09.2023) ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στην Αίγινα.

Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η κολλητή φίλη της μητέρας, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

«Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά.

Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια.

Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πριν από λίγο καιρό, είχε επίσης αποκαλύψει πως γνωρίστηκε το ζευγάρι.

«Η Μαριλού με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση», είχε πει η παρουσιάστρια.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com