Νέα

ΜΕΛΙSSES | Το συγκινητικό μήνυμα τους για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media οι ΜΕΛΙSSES ανακοίνωσαν πως η συναυλία που θα δώσουν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το “Μαζί για το Παιδί”, έγινε sold out σε λίγες ημέρες.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, που έχει εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και το 2014, μαζί με την Καμεράτα, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα, με τιμώμενους καλεσμένους τον Πασχάλη, τον Μπάμπη Στόκα και τον Κώστα Τουρνά.

“Η συναυλία μας στο Ηρώδειο μέσα σε λίγες ημέρες έγινε sold out. Η χαρά μας απερίγραπτη και η ευθύνη τεράστια. Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το Παιδί”. Ετοιμάζουμε μία πραγματικά πολύ όμορφη συναυλία παρέα με τους υπέροχους καλεσμένους μας, μία συναυλία αφιερωμένη στα μουσικά συγκροτήματα και στις παρέες που γράψανε και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. Τιμώμενοι καλεσμένοι μας τρεις πολύ σημαντικοί frontmen σπουδαίων συγκροτημάτων, ο Πασχάλης από τους Olympians, ο Μπάμπης Στόκας από τους Πυξ Λαξ και ο Κώστας Τουρνάς από τους Poll . Μαζί μας θα είναι και η Παυλίνα Βουλγαράκη”, αναφέρουν σε βίντεο που “ανέβασαν” στα social media οι MEΛΙSSES, προσθέτοντας πως όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το “Μαζί για το Παιδί”.

Εκτός από τη συναυλία στο Ηρώδειο, οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη φετινή επιτυχημένη καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με μία συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού, στις 3 Οκτωβρίου. Μαζί τους θα είναι η Αναστασία και ο Zaf.

ΜΕΛΙSSES | Το συγκινητικό μήνυμα τους για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

 

yupiii.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com