Νέα

Τάσος Λέκκας: «Ξεπεράστηκαν τα όρια και ένιωσα άσχημα, ήταν τρομερά επιθετικός απέναντί μου»

Συνέντευξη στο Oneman και στην δημοσιογράφο Χριστίνα Φαραζή παραχώρησε ο Τάσος Λέκκας.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και το περιστατικό που τον έφερε σε δύσκολη θέση λόγω του ρόλου που έπαιζε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Πώς σου φαίνεται που τώρα δεν περνάς απαρατήρητος; Που μπορεί κάποιος να σε σταματήσει στον δρόμο για να σου μιλήσει;

Μου αρέσει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο. Είναι κομμάτι της δουλειάς άλλωστε. Διαφορετικά, θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου. Υπήρξε όμως ένα περιστατικό που τα όρια ξεπεράστηκαν και ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν ένας τύπος που έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Με ταύτισε με τον ήρωα και ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα που μπήκα ανάμεσα στον θείο μου, τον Γιώργη (Γιάννη Τσορτέκη) και τη Νίτσα (Κόρα Καρβούνη), τη μεγάλη του αγάπη.

Και τι έκανες; Πώς το διαχειρίστηκες;

Πήρα την απόστασή μου με ψυχραιμία και ευγένεια. Θα είχε κοινωνικό ενδιαφέρον πάντως να παρατηρήσει κάποιος το γιατί συμβαίνουν αυτές οι συνδέσεις, που θολώνουν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Όπως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί στα social media «δίκασαν» τη Νίτσα όταν συνευρέθηκε με τον Τάσο, τη στιγμή που εκείνη ήταν ελεύθερη και μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα παντρευόταν. Κι όμως, 9 στους 10 στο Twitter έκραξαν τη γυναίκα. Ο άντρας βγήκε κλασικά ο μάγκας της υπόθεσης. Η αντίδραση αυτή ήταν από την επιθυμία τους να δουν μαζί τη Νίτσα με τον Γιώργη; Ή επειδή ζούμε ακόμα σε μία σεξιστική και φαλλοκρατική κοινωνία;

Δυστυχώς, θα πόνταρα στο δεύτερο.

Ε, δυστυχώς παρομοίως.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com