Νέα

Άννα Βίσση: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στην Αντίπαρο με τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της

Στην Αντίπαρο ταξίδεψαν η Άννα Βίσση, μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τους γιους της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει οικογενειακές διακοπές χαλαρώνοντας στο νησί, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Μαμά και κόρη, αυτό το καλοκαίρι, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αφού η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται για ένα μεγάλο διάστημα πίσω στην Ελλάδα.

«Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στη Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», δήλωσε πρόσφατα στο Happy Day η Σοφία Καρβέλα.

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα φαίνεται πως βρήκαν το ιδανικό σπίτι για τη διαμονή τους στην Αντίπαρο, καθώς οι μικροί, Νίκος και Νέστορας πέρασαν αρκετό χρόνο στον κήπο, ενώ απόλαυσαν τις βουτιές τους στην πισίνα.

«Με τα εγγόνια μου έχω μια υπέροχη σχέση, νεανική», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Άννα Βίσση, η οποία με τη σειρά της, ανέβασε στα social media αρκετές φωτογραφίες με τα εγγόνια της, φανερά χαρούμενη για τις οικογενειακές στιγμές.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Παρά το mood των διακοπών, η Σοφία Καρβέλα δεν παρέλειψε το πρόγραμμα γυμναστικής της, αφού την είδαμε στο instagram να κάνει στην Αντίπαρο τις ασκήσεις της, παρέα μάλιστα με τον γιο της.

Φωτογραφίες: instagram

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com