Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι αστραπή στην Μαδρίτη

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποχής από τη μουσική σκηνή, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή!

Το «Reborn Tour» είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, που ξεκίνησε το Σάββατο, 27 Μαΐου από την Αθήνα και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Το Σάββατο 2/7 η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στην Μαδρίτη, μια χώρα που την έχει λατρέψει και οι φαν της, της το αποδεικνύουν κάθε φορά που εμφανίζεται στην Ισπανία για μια μοναδική live εμφάνιση.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πώς πέρασε τις μόλις 24 ώρες που πέρασε στην Μαδρίτη!

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα, το στάδιο που εμφανίστηκε πλημμύρισε με θαυμαστές της, τους οποίους ξεσήκωσε με τις τεράστιες επιτυχίες της.

Δες τις φωτογραφίες

Η ίδια είχε και λίγο χρόνο για να απολαύσει τις βόλτες της στην πόλη, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με του Ισπανούς στο επόμενο ταξίδι της στη Βαρκελώνη.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία στην Αθήνα στην έναρξη της περιοδείας της.

 

 

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com