Νέα

Ν. Μουτσινάς: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της εκπομπής του – «Με τάραξε πολύ συναισθηματικά η Μακρυπούλια»

Χορό, συγκίνηση αλλά και καλεσμένοι που ξάφνιασαν ευχάριστα είχε η τελευταία εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνοντας οριστικά αυλαία στην εκπομπή που μας κράτησε συντροφιά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αμέσως μετά το φινάλε, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από το πλατό.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμη. Έχει απ’ όλα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά που γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο. Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά.

Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο…» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com