Νέα

Τριαντάφυλλος: Οριστικό τέλος στη φιλία του με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Δεν θέλω καμία σχέση»

Τέλος στη φιλία του με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιθυμεί να δώσει ο Τριαντάφυλλος, μετά τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και την στάση που κράτησε το ζευγάρι απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Περισσότερα αποκάλυψε ο τραγουδιστής στο Open Weekend ο οποίος σχολίασε το φετινό Survivor μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου», ανέφερε ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος.

Και ξεκαθάρισε: «Εγώ 6,5 μήνες στο Survivor έφτυσα αίμα και από κάποια συγκεκριμένα άτομα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Θέλω ο Σάκης και η Μαριλένα να είναι καλά και ευτυχισμένοι και με αγάπη, απλά εγώ δεν θέλω καμία μα καμία σχέση», είπε ο Τριαντάφυλλος για την απόφασή του να βάλει τέλος στη φιλία του με το ζευγάρι που παραμένει στο Survivor All Star.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com