Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Το… ξαφνικό ειδύλλιο που εξελίσσεται σε έναν μεγάλο έρωτα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι το νέο καυτό ζευγάρι του παγκόσμιου τένις, με τη σχέση τους να επιβεβαιώνεται μέσα από αναρτήσεις αλλά και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αλλά και η 25χρονη επίσης τενίστρια χώρισαν από τους πρώην συντρόφους τους και βρήκαν ο ένας στον άλλον την… αδερφή ψυχή τους! Οι πρώτες φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν και έγινε γνωστό ότι στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify έχουν βάλει κοινή τους φωτογραφία.

Πλέον όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα δεν κρύβουν από τίποτα και κανέναν ότι ζουν έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα!

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μόλις πριν μια βδομάδα, όταν κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο που δείχνει τους δυο τενίστες να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έφτιαξαν και κοινό προφίλ στο Instagram, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος στη σύντροφό του, σημειώνοντας με χιούμορ ότι «Ζει μέσα στο κεφάλι μου χωρίς ενοίκιο».

 

Από την άλλη, η Ισπανίδα καλλονή επιβεβαίωσε με συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό «HOLA» ότι βγαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δηλώνοντας ευτυχισμένη!

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σε αποκαλύψεις για τη νέα του σύντροφο…

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ενώ τόνισε πως με την Πάουλα υπάρχει μια έντονη πνευματική σύνδεση στις αδελφές ψυχές τους.

«Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Φαίνεται πως ο έρωτας τους «χτύπησε» για τα καλά την πόρτα, καθώς τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. όσο και η Πάουλα Μπαντόσα δεν σταματούν να μιλούν και να δείχνουν την ευτυχία τους. Στα social media υπάρχει… ντελίριο αναρτήσεων με τους δυο τενίστες να δηλώνουν διαρκώς πόσο ερωτευμένοι είναι!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com