Νέα

Πού βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη φίλου του

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει εξαφανιστεί από όλους και το τελευταίο χρονικό διάστημα όλοι προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται και γιατί έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο φίλος και μπασίστας του Νότη Σφακιανάκη, Σάκης Πιλάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής έχει χωρίσει από την σύζυγό του.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν. Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», ανέφερε ο Σάκης Πιλάτος.

Σάκης Πιλάτος: Έχει επιλέξει να είναι μόνος του

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», τόνισε ο Σάκης Πιλάτος.

enikos.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com