Νέα

«LARISSA GREEN TOOLS» κάτι νέο συμβαίνει στη Λάρισα!

Την Τετάρτη 10 Μάϊου στις 18.00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας STIHL και του πιστοποιημένου αντιπροσώπου στη Λάρισα, κ. Νίκο Πουρνάρα «LARISSA GREEN TOOLS».

Ο Νίκος Πουρνάρας γνωστός επιχειρηματίας της Λάρισας, με πολυετή και διακεκριμένη παρουσία στο χώρο, είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας STIHL για περισσότερα από 23 χρόνια, και το κατάστημα του στην οδό Σωκράτους, είναι σίγουρα γνωστό σε όλους.

Με το βλέμμα στραμμένο στην νέα γενιά και τις ανάγκες της, προχώρησε στην δημιουργία ενός ακόμα καταστήματος το οποίο έχει δημιουργηθεί με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα της εταιρείας STIHL και στηρίζεται στη νέα φιλοσοφία «Πρότυπο κατάστημα 4ης Γενιάς» καθώς είναι ένας χώρος που τόσο χωροταξικά όσο και σχεδιαστικά, με το Industrial ύφος του, προξενεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και είναι έτοιμο να χαρίσει μία νέα αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές.

Tο νέο κατάστημα σας περιμένει να το επισκεφτείτε στην περιοχή Αβέρωφ, στην οδό Φαρσάλων απέναντι από το Ξενοδοχείο Grecotel Imperial.

Η επένδυση σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ μεγάλη, καθώς το νέο κατάστημα φιλοξενείται σε ιδιόκτητο κτίριο 260 τετραγωνικών μέτρων, πρωτοποριακά σχεδιασμένο με μοντέρνες και λιτές γραμμές. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κατάστημα της STIHL στην Ελλάδα σχεδιασμένο με αυτό το σκεπτικό, και ένα από τα πολύ λίγα που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη αυτής της νέας εποχής, με πλούσια δώρα, διαγωνισμούς και μοναδικές εκπτώσεις την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 18:00μ.μ. στην οδό Φαρσάλων 257.  Τα εγκαίνια θα τιμήσουν με την παρουσία τους υψηλά ιστάμενες προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας.

Τετάρτη 10 Μαιου  σε περιμένουμε με εκπλήξεις,  μουσική και  τον  Party 97,1 να εκπέμπει live ζωντανά 6 με 8 το απογευμα  στα εγκαίνια του νέου καταστήματος LARISSA GREEN TOOLS στην οδό Φαρσάλων απέναντι από το Imperial…να είσαι εκεί !!!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com