Νέα

Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου: Εχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών

Σε μία ευαίσθητη και προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, συνομιλώντας στο The 2Night Show με την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου για το θέμα της υιοθεσίας, ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι.

“Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο. Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει αυτή τη μαγεία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες”, τόνισε ο παρουσιαστής.

“Ήταν ένα κοινό μας όνειρο πριν συναντηθούμε και το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς. Είπαμε ότι ανεξάρτητα από βιολογικά ή όχι παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε έστω ένα παιδί”, εξομολογήθηκε από την πλευρά της η Ευγενία Δημητροπούλου, αποκαλύπτοντας ότι η όλη διαδικασία διήρκησε λιγότερο από 4 χρόνια.

“Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα”, πρόσθεσε αμέσως μετά o Γρηγόρης Αρναούτογλου.

thetoc.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com