Νέα

Ο Νίκος Μαστοράκης σχολιάζει τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιώργο Λιάνη- Τι συμβαίνει με τα αρσενικά;

Ο πρώτος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκάλυψε τη σχέση του με την Ολγα Τρέμη όταν και οι δυο ήταν φοιτητές. Και μάλιστα με λεπτομέρειες για το πώς το φλέρτ έγινε σχέση, ποτε της έδωσε το πρώτο φιλί, ακόμα και για το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος της άντρας. (Για τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ολγα Τρέμη, δείτε ΕΔΩ.) Ο δεύτερος, μίλησε για την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς του ζήτησε να της πιάσει το στήθος… Πώς τον ρωτούσε αν είναι πιο όμορφη η Αιμιλία Υψηλάντη. (Για τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε ΕΔΩ.)

Ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε λοιπόν ένα σχόλιο, με τίτλο “Τι συμβαίνει με τα αρσενικά;”

Σημειώνοντας ότι το “το γνήσιο αρσενικό, πριν από οτιδήποτε άλλο στη λίστα των σχέσεων του, έχει τη διαφύλαξη και προστασία κάθε γυναίκας που πέρασε από τη ζωή του.”

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ;

Διαβάζω (αλλα δεν είδα) ότι ο φίλος μου ο Γιώργος Λιάνης δήλωσε ότι είχε πιάσει το στήθος της Αλίκης και με κομψό τρόπο υπονόησε ότι οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση.

Μετά το faux pas του Μικρούτσικου, ένα ακόμη σύμπτωμα ανδρικής αδιακρισίας; Εκτός από τη μεγάλη ηλικία που δεν έρχεται μόνη, τι έπαθαν τα άλλοτε υπέρμαχα των προσωπικών δεδομένων αρσενικά και προθυμοποιούνται να “αποκαλύψουν” όσα ένα γνήσιο αρσενικό θα έπρεπε να κρατάει επτασφράγιστα; Γιατί το γνήσιο αρσενικό, πριν από οτιδήποτε άλλο στη λίστα των σχέσεών του, έχει τη διαφύλαξη και προστασία κάθε γυναίκας που πέρασε από τη ζωή του.

Δεν έχει καμία σημασία αν η γυναίκα αυτή δεν ζει πια.

Σημασία έχει να ζει η αξιοπρέπεια, που τελευταία τη βλέπω στην εντατική…

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com