Νέα

Πέτρος Ίμβριος: Η αγάπη για την πρώην σύζυγό του και η συγκίνηση με την αναφορά στο θάνατο του πατέρα του

Στα γυρίσματα του νέου του video clip συνάντησε τον Πέτρο Ίμβριο η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εξαιρετική σχέση που έχει τόσο εκείνος όσο και η νυν σύζυγός του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο εκ των τριών παιδιών του.

«Έχω μια καταπληκτική σχέση με την πρώην σύζυγό μου όπως έχει και η νυν γυναίκα μου. Υπάρχει μια συζήτηση που έγινε εξ αρχής από τη μέρα που δε θα είμαστε πλέον μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το σπίτι μας, το κρεβάτι μας, τις ζωές μας αλλά δε μπορεί να χωρίσουμε σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας, και τα παιδιά μας είναι το παν.

Δεν έπαψα να την αγαπώ. Σαφώς και την αγαπώ. Δεν έπαψα να τη φροντίζω, όπως φροντίζω και τα παιδιά μου. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί, άσχετα αν κάποια στιγμή οι δρόμοι χωρίζουν και η ζωή τα φέρνει διαφορετικά» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Ίμβριος αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Την απώλεια του πατέρα μου δεν τη διαχειρίζομαι. Ζεις με αυτό. Αυτό που ένιωσα όταν πέθανε είναι ότι έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια. Τον έχω δει δυο φορές στο όνειρό μου. Αυτό που λένε ότι οι ψυχές γυρνάνε πάντα στα αγαπημένα τους μέρη, τον έβλεπα πάντα στα Λουτρά στη Σαμοθράκη όπου έχουμε και ένα εξοχικό του παππού μου και μένανε ως επί το πλείστον τα καλοκαίρια οι γονείς μου. ΄Κάθε φορά τον βλέπω εκεί. Πηγαίνω πολλές φορές στη Σαμοθράκη» είπε:

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com