Νέα

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη συνεχίζουν να ζουν τον δικό τους «μήνα του μέλιτος» και τη νέα χρονιά, καθώς πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι για το 2023.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η καλλονή σύζυγός του διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους ως νεόνυμφο ζεύγος και πολλές από τις στιγμές τους δεν διστάζουν να τις μοιραστούν και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ηλίας Βρεττός για την σύζυγό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η αγαπημένη της αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό για το 2023 και ο προορισμός που επέλεξαν ήταν η πανέμορφη Ιταλία.

Την αποκάλυψη έκαναν και οι δύο μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις βόλτες τους στην Ρώμη, τα μέρη που επισκέφθηκαν, τα μουσεία και τα αξιοθέατα.

Δες τις φωτογραφίες τους:

 

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com