Νέα

Zευγάρια της ελληνικής showbiz που έκαναν «επίδειξη αγάπης» αλλά τελικά οδηγήθηκαν στον χωρισμό

Το να χωρίζει ένα ζευγάρι δεν είναι κάτι παράλογο. Πολλές φορές μέσα στα χρόνια, οι άνθρωποι εξελίσσονται διαφορετικά, αλλάζουν οι στόχοι και τα θέλω τους και όσο κι αν έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν, κάποια στιγμή αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Αυτό που όμως προκαλεί πολλές φορές εντύπωση, και ίσως ξενίζει σε κάποιους, είναι πως από τη μια μέρα στην άλλη, από εκεί που παρουσίαζαν προς τα έξω την εικόνα ενός τέλειου έρωτα «διατυμπανίζοντας» κάποιες φορές την αγάπη τους, καταλήγουν στον χωρισμό.

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. 

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δέκα ολόκληρα χρόνια, έξι εξ αυτών παντρεμένοι, και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Στην πορεία αυτών των χρόνων οι κοινές αναρτήσεις στα social media και οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν κάτι παραπάνω από συχνές. Η Αθηνά Οικονομάκου εξέφραζε με κάθε ευκαιρία τον έρωτά της για τον επιχειρηματία, το ίδιο και εκείνος. Ακόμα και στις συνεντεύξεις της η Αθηνά Οικονομάκου φρόντιζε πάντα να μιλά για τον έρωτά τους και τη δύναμη της αγάπης τους. Κι όλα αυτά, μέχρι πρόσφατα αφού στις αρχές Μαρτίου ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την ηθοποιό, την οποία διέγραψε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έζησαν μαζί 14 ολόκληρα χρόνια. Στην αρχή της σχέσης τους απέφευγαν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Μετά τον γάμο τους, το 2009 όμως, άρχισαν να γίνονται πιο εξωστρεφείς. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κοινής τους ζωής, μας είχαν βάλει για τα καλά στις ζωές τους. Κοινές αναρτήσεις, βίντεο στο Youtube από το σπίτι και τα ταξίδια τους, κοινές συνεντεύξεις.

Και ξαφνικά, εκεί που όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι, μέχρι που ξαφνικά, στις 23 Απριλίου του 2019 Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης θα ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Μάλιστα, από συνεντεύξεις που έδωσαν αργότερα, θα αφήσουν να εννοηθεί πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον γάμο τους, με τον Θοδωρή Μαραντίνη μάλιστα, να παραδέχεται ότι η τόσο προβολή ίσως να έκανε κακό στον γάμο τους.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης

Ακόμη ένα ζευγάρι που έδειχνε να έχει τον τέλειο γάμο αλλά τελικά οδηγήθηκε στο διαζύγιο, είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Οι δυο τους έζησαν αδιαμφισβήτητα έναν μεγάλο έρωτα. Ο γάμος τους τον Ιούνιο του 2003 αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Η Δέσποινα Βανδή φρόντιζα πάντα να μιλά για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια και να δείχνει δημόσια την αγάπη της. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την αφιέρωση που του είχε κάνει μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στη συναυλία που είχε δώσει στον Λυκαβηττό, λίγο πριν μετακομίσουν στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2020 η Δέσποινα Βανδή, δήλωνε για εκείνον, «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ευτυχώς που συναντήθηκαν οι ζωές μας και θεωρώ ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω και σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Την περίοδο που συναντάω εγώ τον Ντέμη είναι ήδη ένας άνθρωπος πολύ πετυχημένος στη δουλειά που κάνει, εγώ στην αρχή της επιτυχίας μου. Αυτό που με γοήτευσε στον Ντέμη, πέρα από το τι ήταν ποδοσφαιρικά, ήταν πως άρχισα να γνωρίζω στη διάρκεια της σχέσης μας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φοβερές αξίες, ιδεώδη, αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι, αλλά στον βασικό άξονα αξιών έχουμε μεγάλη ταύτιση. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας του και αυτό είναι ένα κομμάτι που με γοητεύει μέχρι σήμερα σε εκείνον»,

Γι’ αυτό και όταν τον Ιούλιο του 2021 ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους, όλοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας

Μπορεί οι δυο τους να μην υπήρξαν παντρεμένοι, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο διατυμπάνιζαν τον έρωτά τους έκανε πολλούς να ζηλεύουν και να επιζητούν έναν τέτοιο έρωτα. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε το 2022, όταν ο Στάθης Σχίζας συμμετείχε για πρώτη φορά στο Survivor. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, οι δυο τους ήταν ήδη έναν χρόνο μαζί.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και την επιστροφή του Στάθη Σχίζα στην Ελλάδα, οι δυο τους δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μαζί, να κάνουν ταξίδια, και να δείχνουν με κάθε ευκαιρία το πόσο ερωτευμένοι ήταν. Μάλιστα σε πολλές δηλώσεις τους άφηναν ανοιχτό και το ενδεχόμενο γάμου. Όλα όμως ανατράπηκαν όταν ο Στάθης Σχίζας μπήκε για δεύτερη φορά στο Survivor. Εκεί το κλίμα ανάμεσά τους άλλαξε.

Όταν δε, εκείνος αποχώρησε οικειοθελώς και επέστρεψε στην Ελλάδα, το ψυχρό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσά τους έγινε ακόμα πιο έντονο μέχρι που ήρθε ο χωρισμός.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά

Ακόμη ένα ζευγάρι που παρότι δεν υπήρξε παντρεμένο έδειχνε να έχει την τέλεια σχέση. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 και δοκιμάστηκε σε πολλά επίπεδα. Οι δυο τους αναγκάζονταν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή να μένουν χώρια για μεγάλα διαστήματα, ωστόσο η απόσταση έμοιαζε να μη μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους.

Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά ήταν εκείνη που του στάθηκε όσο κανείς άλλος στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, στον θάνατο του πατέρα αλλά και του αδελφού του. Τον Δεκέμβριο του 2021 μάλιστα, ο ίδιος έκανε μια πολύ εντυπωσιακή πρόταση στην αγαπημένη του, την οποία εκείνη αποδέχτηκε αμέσως.

Λίγους μήνες μετά, ο Άρης Σοϊλέδης θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και η Μαρία Αντωνά θα μείνει πίσω να τον στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν οι ετοιμασίες του γάμου τους, ενός γάμου όμως που συνεχώς έπαιρνε αναβολές. Στα τέλη του 2023 ήταν η σειρά της Μαρίας Αντωνά να πάρει μέρος στο Survivor.

Κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο εκείνη αναφερόταν συνέχεια στον σύντροφό της, ενώ και ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από τα social media έδειχνε να τη στηρίζει. Ώστόσο, λίγο αφότου επέστρεψε η δημοσιογράφος στην Ελλάδα, το θέμα του γάμου τους φαίνεται να μπήκε για ακόμη μια φορά στον πάγο με την ίδια να αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτό. Τελικά, λίγο καιρό μετά, θα γίνει γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.

Φωτογραφίες: Instagram / NDP

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com