Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου – Χριστιάνα Μπέτα: Μια υπέροχη σχέση μαμάς και κόρης! Φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Μύκονο

Στη Μύκονο επέστρεψε ξανά τις προηγούμενες ημέρες η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η τραγουδίστρια, η οποία εμφανίζεται ανά την Ελλάδα μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, έκανε μία μικρή ανάπαυλα για να χαλαρώσει με την κόρη της στο νησί των Ανέμων. Την παρέα μαμάς και κόρης, οι οποίες διατηρούν μία άψογη σχέση, πλαισίωναν και φίλοι της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον περίπατο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη Χριστιάνα Μπέτα και τους φίλους στους, καθώς και τις τρυφερές τους αγκαλιές.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα:

«Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι  για την κοινωνία», είχε δηλώσει η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στο Ενώπιος Ενωπίω.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Ζώτος

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com