Νέα

Σασμός: Ένα φιλί ανατρέπει τα πάντα…και αλλάζει όλη την σειρά!

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ένα φιλί ανατρέπει τα πάντα…και αλλάζει όλη την σειρά!

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της σειράς το Alpha Σασμός.  Σύμφωνα με τα spoiler ένα φιλί μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα είναι η αφορμή για να ξαναφουντώσει το πάθος και ο έρωτας ανάμεσά τους.

Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, δεν μπορούν χώρια και δεν θα αργήσουν να το καταλάβουν χαρίζοντάς μας και μας την ικανοποίηση που περιμέναμε από τον πρώτο κύκλο και μετά το δώρο ζωής που έκανε ο Αστέρης στην Αργυρώ. Καλά… μπορεί όχι και όλοι αλλά οι περισσότεροι λαχταρούσαμε για αυτή τη μεγάλη στιγμή όπου τα χείλη τους και οι καρδιές τους θα ξαναενωθούν σφραγίζοντας εκ νέου αυτή τη μεγάλη αγάπη.

Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να είναι και πάλι μαζί ή θα αφήσουν τα προβλήματα και τα φαντάσματα του παρελθόντος να τους στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους;

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε πως και πως δε θα αργήσει να έρθει. Ένα καυτό φιλί, στη σειρά Σασμός, θα μας κάνει να ουρλιάξουμε, να ξεσηκωθούμε, να φωνάξουμε “Επιτέλους!”.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δε θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτας αυτός θα φουντώσει ξανά, με το ζευγάρι να παραδίνεται στη δύνη αυτού του παραμυθιού.

Ο Σταύρος θα συνειδητοποιήσει πως η σύζυγός του δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το ψυχολογικό μαρτύριο, της ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στα Γιάννενα, μόνος του.

Η Αργυρώ μένει μόνη με το παιδί και αναπολεί τις στιγμές με τον αγαπημένο της Αστέρη. Δε θα πάψει ποτέ να τον αγαπά. Μία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να καταλάβουν πως δε μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Πάνω σε έναν καυγά, ο Αστέρης θα την φιλήσει με πάθος. Ένα φιλί κινηματογραφικό, το οποίο περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία. Θα είναι αυτό η αρχή της σχέσης τους ή τα προβλήματα θα συνεχιστούν για το αγαπημένο μας ζευγάρι;

Τί θα γίνει με τον μικρό Πετρή και πότε θα γίνουν οι τρεις τους οικογένεια; Οι ανατροπές είναι πολλές και νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, για να βάλουν τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.

Τα νέα πρόσωπα στον δεύτερο κύκλο.

Νέος κύκλος στο σίριαλ στο οποίο θα δούμε και νέα πρόσωπα. Τα γυρίσματα να πούμε στο σημείο αυτό πως έχουν ήδη ξεκινήσει.

Παλιοί και νέοι ρόλοι, παλιά και νέα πρόσωπα συνεχίζουν εντατικά να γυρίζουν τις σκηνές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την νέα σεζόν.

Πάμε να δούμε τους νέους ρόλους και τα πρόσωπα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός»:

Στέλιος Μάινας (Παύλος Βρουλάκης)

Όλοι τον νόμιζαν για νεκρό αλλά ο Παύλος Βρουλάκης που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας είναι πέρα για πέρα ζωντανός. Η ταραχή και το σοκ που θα πάθουν όλη με την εμφάνιση ενός ανθρώπου που δεν είχαν για νεκρό όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι πολύ μεγάλα. Ο Παύλος Βρουλάκης θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Άγγελου και του Πετρή. Από τη πρώτη και μόνο σκηνή γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό το τι θα ακολουθήσει.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία μετά από τρία χρόνια και ο Μελέτης Ζωιτός είναι πια παρελθόν. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που ήταν καταπληκτικός στο ρόλο αυτό έρχεται στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» για να την εμπλουτίσει με το ταλέντο και τη παρουσία του. Ο νεαρός ηθοποιός στη σειρά του ALPHA θα υποδυθεί έναν αστυνομικό ο οποίος φθάνει στο χωρίο της Άνω Ποριάς και θα αναστατώσει αρκετές ζωές. Όπως λένε οι πληροφορίες ο ρόλος του θα έχει πολύ μεγάλη σχέση με αυτούς της Στέλλας ή της Θεοδώρας.

Δημήτρης Αλεξανδρής

Πέρα από τους δύο παραπάνω ρόλους που σας αναφέραμε στη σειρά θα μπει και ένα ακόμα πρόσωπο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξανδρή. Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πού σκοτεινό χαρακτήρα από αυτούς που οι τηλεθεατές λατρεύουν να μισούν.

sports365.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com