Νέα

Βασίλης Μπισμπίκης: Το φιλί στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή – Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλιά της

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της το περασμένο Σάββατο 22 Ιουλίου και ο σύντροφός της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης κοινοποίησε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο στιγμιότυπο απεικονίζονται οι δυο τους να ανταλλάσσουν να είναι αγκαλιασμένοι και να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο 46χρονος ηθοποιός.

Δες το στιγμιότυπο παρακάτω:

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου.

Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com