Νέα

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο  Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή  

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, από την πρώτη στιγμή που έμαθε ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στον γάμο του με την Ζωή Μεγαρίτη, θέλει να πάρει εκδίκηση και να τιμωρήσει τον Κωνσταντή Σεβαστό. Ο Ακύλας θα βάλει να σκοτώσουν τον Κωνσταντή για να δείξει στη γυναίκα του ότι δεν αστειεύεται.

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Ο Κωνσταντής, μετά την απόπειρα δολοφονίας, θα βρεθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου ο Δούκας θα τρέξει μαζί με την Δρόσω κοντά του. ο Κωνσταντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ολοι προσεύχονται για να τα καταφέρει με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η αγωνία όλων είναι μεγάλη, αλλά μέσα στον πόνο η Μυρσίνη δεν διστάζει για άλλη μία φορά να ρίξει το δηλητήριο της στην αγαπημένη του γιου της: Καταραμένες φόνισσες! Δεν θα ησυχάσετε αν δεν σκοτώσετε όλα μου τα παιδιά! Σκύλες! Εξαφανίσου από μπροστά μου! Μην πλησιάζεις ξανά το γιο μου, με ακούς; Καμία σας να μην πλησιάσει ξανά τα παιδιά μου, φωνάζει και ο Δούκας σε πιο ήπιους τόνους λέει στη νεαρή κοπέλα: Όπως βλέπεις δεν έχεις καμιά θέση εδώ! Καλύτερα να φύγεις.

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Εκείνη δεν έχει τι να πει, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου και της Πηνελόπης να εξηγήσουν ότι δεν φταίει η Δρόσω και πώς στην τελική είναι η αρραβωνιαστικιά του και έχει κάθε δικαίωμα να είναι στο πλευρό του συντρόφου της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δρόσω αυτό το διάστημα αρχίζει να βγαίνει με τον Δάκη, έναν ηθοποιό και σκηνοθέτη που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση της με τον Κωνσταντή.  Ωστόσο Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα.

Ο Μελέτης σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα θα ανακαλύψει ότι ο Ακύλας κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη και για πρώτη φορά θα πιαστεί στα χέρια μαζί του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Κωνσταντής θα βγει από το νοσοκομείο και άλλος θα είναι ο καημός του.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντής, όπως δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς των θαυμαστών της σειράς στο Instagram.

daddy-cool.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com