Νέα

Καλοκαίρι 2022: Αυτά είναι τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που παντρεύονται φέτος

Τα δύο χρόνια καραντίνας λόγω του κορονοϊού έφεραν πολλές αλλαγές σε όλους τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz μάλιστα, είδαν τις ζωές του να αλλάζουν εντελώς και αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν άλλους ρυθμούς.

Πολλά ήταν τα ζευγάρια που χώρισαν κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων, πολλά όμως κατάφεραν να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες και να παραμείνουν μαζί.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που μέσα σε αυτή την περίοδο κατάφεραν να γνωρίσουν το άλλο τους μισό, βιώνοντας μοναδικές στιγμές και σήμερα είναι ένα βήμα πριν τον γάμο.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και πολλά διάσημα ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο μαγική και ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, επισημοποιώντας τον έρωτά τους με τον γάμο.

Δες παρακάτω μερικά από τα διάσημα ζευγάρια που αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου αυτό το καλοκαίρι:

 

  • Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζονται να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο φέτος το καλοκαίρι! Η ταλαντούχα performer και παρουσιάστρια ανυπομονεί να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον γοητευτικό πολίστα, ενώ όλα δείχνουν πως ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά της Κρήτης στις 9 Ιουλίου.

Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια μέσα από ένα q&a που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει βρεις ήδη το νυφικό της.

  • Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης εδώ και έναν χρόνο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κόρη τους. Το ζευγάρι μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμου μαζί με τη βάφτιση της κόρης του.

  • Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη

Εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου ο Ηλίας Βρεττός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αναστασίας Δεληγιάννη, παρόλα αυτά, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπικό τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ηλίας Βρεττός ανυπομονεί να παντρευτεί την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη και να αφήσει και επίσημα πίσω του την εργένικη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια τον Σεπτέμβριο. Ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε στο πρόσωπο της γυμνάστριας όσα ονειρευόταν και μαζί της νιώθει έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια.

  • Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Άρης Σοϊλέδης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, η μέλλουσα σύζυγός του όμως, είναι στην Ελλάδα και έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες για τον γάμο τους, όπου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη.

Η Μαρία Αντωνά στηρίζει μέχρι τέλους τον μέλλοντα σύζυγό της και είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του ενώ ανυπομονεί να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

  • Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιού τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του είναι μαζί σχεδόν έξι χρόνια ενώ τον περασμένο Απρίλιο, υποδέχτηκαν τον γιο τους, Αχιλλέα. Πριν λίγες ημέρες, στην Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύθηκε η αναγγελία του γάμου τους που πρόκειται να γίνει στο Κορωπί, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Δήμητρα Αλεξανδράκη

Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, όμως το που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Μέχρι στιγμής, η μελαχρινή καλλονή δεν έχει δείξει δημόσια τον αγαπημένο της, καθώς αυτή τη φορά θέλει να προστατέψει την προσωπική της ζωή.

Η ίδια, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε γνωστοποιήσει την είδηση, ενώ πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητάει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για διάφορες λεπτομέρειες του γάμου της και μάλιστα έχει ήδη διαλέξει το νυφικό της.

  • Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ζουν την απόλυτη ευτυχία από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ιάσονας.

Και οι δυο μάλιστα, μοιράζονται πολύ συχνά οικογενειακές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους.

Ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως βρίσκονται σε ετοιμασίες για τη βάφτιση του γιο του, ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό του γάμο μαζί.

  • Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης

Το πιο όμορφο Πάσχα της ζωή της πέρασε φέτος η Νεσχάν Μουλαζίμ, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της, Στέλιο Πολογεώργη στις διακοπές τους στην Πάρο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια στο TLIFE, φέτος θα κάνουν τον πολιτικό τους γάμο στην Πάρο, ενώ του χρόνου θα παντρευτούν με θρησκευτικό στην Αθήνα για να μπορέσουν να έρθουν οι συγγενείς της Νεσχνάν Μουλαζιμ από την Τουρκία.

  • Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς σε λίγους μήνες υποδεχτούν το πρώτο του παιδάκι, που θα είναι κορίτσι.

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι αρκετό καιρό μαζί, ωστόσο οι δυο τους κατάλαβαν πολύ γρήγορα πόσο ταιριαστοί είναι και πλέον ζουν τον έρωτά τους χωρίς να διστάσουν να το δείξουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Άννα Μπεζάν αποκάλυψη πως μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει ο πολιτικός τους γάμος, παρόλα αυτά, δεν έχει δεχτεί ακόμη επίσημη πρόταση από τον σύντροφό της, αφού θέλει να γίνει όπως επιθυμεί εκείνος.

  • Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Πριν από δύο μήνες περίπου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πραγματοποίησαν τον πολιτικό του γάμο στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Οι ετοιμασίες για αυτή την ομολογουμένως μεγάλη μέρα είχαν αρχίσει καιρό πριν και σήμερα το ζευγάρι σιγά σιγά θα ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο του και αν συγκρίνουμε και τον πολιτικό τους γάμο, οι ετοιμασίες θα είναι ατελείωτες.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στην Κύπρο το καλοκαίρι, ενώ η Ιλάειρα Ζήση δήλωσε πως το μόνο που έχει κλείσει μέχρι στιγμής είναι το νυφικό της και οι άμαξες.

  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ένας μήνες έχει περάσει περίπου από την ημέρα που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Αυτό το ταξίδι όμως, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, αφού εκτός από όλα τα άλλα, δέχτηκε και πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια μας έδειξε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της κατά την επιστροφή της, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει δημόσια τον μέλλοντα σύζυγό της.

  • Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο από την ημέρα που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

To ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, μετά από αυτό το μικρό διάλειμμά, θέλησε να επισφραγίσει τον έρωτά του, για αυτό τον Σεπτέμβρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κουμπάροι μάλιστα, θα είναι η κόρη της αθλήτριας, Γιολένα και ο αδερφός της.

  • Μαριάννα Παινέση – Προκόπης Ζορμπάς

Και η Μαριάννα Παινέση με τον Προκόπη Ζορπά αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους, ένα χρόνο μετά τον ερχομό της κόρη τους, ενώ επέλεξαν να πραγματοποιήσουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, λέγοντας πως το μυστήριο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου ώστε να συνδυάσουν και τα γενέθλια της κορούλας τους μαζί.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com