Νέα

Αμάντα Γεωργιάδη: Η φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision είναι full in love – Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο. Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις, επέλεξε το μουσικό κομμάτι της 24χρονης ερμηνεύτριας.

Το τραγούδι με το οποίο η Αμάντα Γεωργιάδη θα ανέβει στη σκηνή του Τορίνο έχει τίτλο «Die Together» και είναι σε σύνθεση της ίδιας της μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ, που γυρίστηκε στη Σύμη, ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας. (Άκουσέ το εδώ)

Η Αμάντα Γεωργιάδη, ή Amanda Tenfjord όπως είναι το καλλιτεχνικό της, έζησε τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής της στα Ιωάννινα.

Ύστερα η οικογένειά της μετανάστευσε στη μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας. Εκεί, σε ηλικία 5 ετών, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική, γράφοντας τα πρώτα της τραγούδια κατά την εφηβεία.

Στα 18 της μπήκε στην ιατρική σχολή, δεν εγκατάλειψε όμως τη μεγάλη της αγάπη λαμβάνοντας μέρος σε πολλά μουσικά φεστιβάλ της Νορβηγίας αλλά και της Ευρώπης.

Εκτός όμως από την επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά της, η Αμάντα Γεωργιάδη διανύει μια πολύ όμορφη φάση και στην προσωπική της ζωή, αφού όπως αποκάλυψε πρώτος χθες μέσα από το «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, η νεαρή τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη.

Το όνομα του συντρόφου της Αμάντας Γεωργιάδη είναι Erlend Iversen Nakken.

Οι δυο τους είναι κοντά ηλικιακά, με τον ίδιο να είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο Πανεπιστήμιο με τον Erlend να είναι πιο εξωστρεφής στα social media δημοσιεύοντας κατά καιρούς κάποια κοινά τους στιγμιότυπα.

Μάλιστα, στις πληροφορίες του προφίλ του ο σύντροφος της Αμάντας αναφέρει: «Είμαι το αγόρι της Αμάντα».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com