Νέα

Stan: Απαντά σε όσους αμφισβήτησαν την παρουσία του στο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού που συνέβη την περασμένη Πέμπτη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα, το φως άρχισαν να βλέπουν διάφορες λεπτομέρειες του δυστυχήματος με τον γνωστό τραγουδιστή μάλιστα, να αποκαλύπτει ότι ήταν εκείνος που απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία.

Ωστόσο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού υποστήριξαν χθες στο T-Live πως ο Stan δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το ατύχημα και πως στον απεγκλωβισμό της συζύγου του αλλά και του ίδιου του θύματος βοήθησε μόνο ένας φίλος του.

Ο Stan θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση του, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram απαντά σε όσους τον αμφισβητούν και επιμένει σε όσα είπε.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος που έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλληπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα.

Αυτός είναι ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά ανθρώπινα γιατί το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δε θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των δικών του ανθρώπων» έγραψε ο Stan.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com