Νέα

Μόνικα Μπελούτσι: Σε σουίτα με θέα στο Θερμαϊκό η διαμονή της Ιταλίδας σταρ στη Θεσσαλονίκη

Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη για την αγαπημένη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την αστείρευτη γοητεία της και το απαράμιλλο στυλ της, με τα βλέμματα όλης της πόλης να είναι στραμμένα πάνω της!

Η Μόνιμα Μπελούτσι, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09.11.2023) στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης ως η επίτιμη καλεσμένη του, μένει σε κεντρικό 5άστερο ξενοδοχείο στην οδό Νίκης, στη σουίτα του τελευταίου ορόφου με θέα τον Θερμαικό.

Γοητευτική, χαμογελαστή και προσιτή με το προσωπικό του ξενοδοχείου, έφαγε για πρωινό κρουασάν, μέλι και κέικ, ενώ το μόνο που ζήτησε, ήταν να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

Στις 12 το μεσημέρι η Ιταλίδα σταρ, φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό και τα μαύρα μεγάλα γυαλιά της, αποχώρησε από το ξενοδοχείο, με προορισμό την Αποθήκη 1 στο λιμάνι, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ, για να δώσει συνέντευξη Τύπου. Όπως φαίνεται και στα πλάνα στο παρακάτω βίντεο, κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο, άτομα από το συγκεντρωμένο πλήθος της ζήτησαν να τραβήξουν μαζί τους selfie κι εκείνη δέχτηκε να φωτογραφηθεί με χαμόγελο.

Εντυπωσιακή με μαύρες διαφάνειες στην προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας»

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε χθες στο Θέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα.

Φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό σύνολο με διαφάνειες, η ίδια στάθηκε και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν μαζευτεί έξω από το θέατρο για να δουν από κοντά την ηθοποιό.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήθηκαν για ώρα στην ουρά έξω από το Θέατρο Ολύμπιον για να απολαύσουν την Μόνικα Μπελούτσι. Μόλις η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε επικράτησε ενθουσιασμός και τα φλας άναψαν. Αρκετοί ζητούσαν από τη Μόνικα Μπελούτσι να σταθεί κοντά τους για μια σέλφι.

Στη συνέχεια η ίδια απόλαυσε την ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιάννης Δημολίτσας δήλωσε: «Αυτό που θα δούμε σήμερα, σίγουρα δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα ντοκιμαντέρ για την Μόνικα Μπελούτσι, τη Μόνικα αν θέλετε, η οποία ενσαρκώνει τη Μαρία, μέσα από τα γράμματα της».

Στη συνέχεια “σύστησε” στο κοινό τους υπόλοιπους συντελεστές και τέλος, «ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε», όπως είπε ο κ. Ανδρεαδάκης.

Η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ».

Σημειώνεται πως το βράδυ της Παρασκευής, θα βρίσκεται και πάλι στον ίδιο χώρο με αφορμή την προβολή της ταινίας “Μαλένα”, οπότε και θα βραβευτεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο, για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

newit.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com