Νέα

Survivor: Η Κουρεντή κατά Βαλάντη: «Πρότεινε στα κορίτσια της ομάδας να κάνουν ψεύτικο love story»

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να αποκαλύπτει ότι ο Βαλάντης είχε προτείνει στην Ευριδίκη και στην Αθηνά να κάνουν ψεύτικο love story.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που η νέα του σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι τηλεθεατές το έχουν ήδη αγαπήσει.

Στο σημερινό επεισόδιο (16-1), μετά την ήττα των Διασήμων, είδαμε τους Μαχητές να πηγαίνουν στο συμβούλιο ως απλοί παρατηρητές, μην έχοντας το άγχος του να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Από την πλευρά των Διασήμων, είδαμε να συμβαίνουν πολλά, με εντάσεις κυρίως από την συζήτηση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Βαλάντη. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, ο Βαλάντης είπε ότι το love story της με τον Γιώργο πουλάει τηλεοπτικά και ότι όλο αυτό γίνεται και ίσως για λόγους προβολής, με τον Γιώργο Κατσαούνη να αντιδράει, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι τα αισθήματα του για εκείνη είναι αληθινά. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Την γουστάρω την Μυριέλλα και το λέω δημοσίως. Θα μπορούσα να την πάρω και να φύγουμε τώρα αμέσως”.

Εκεί ήταν και η στιγμή που η Μυριέλλα πρόδοσε τον Βαλάντη, λέγοντας ότι είχε προτείνει στην Ευριδίκη και στην Αθηνά να παραστήσουν ότι είναι ζευγάρι και ότι εκείνος ήθελε να το κάνει για τηλεοπτικούς λόγους και για να βοηθήσει τον εαυτό του μέσα στο ριάλιτι.

gossip-tv.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close