Νέα

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 50 – Το δώρο τεράστιας αξίας που του έκανε η Κάτια Ζυγούλη

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου ο Σάκης έκλεισε τα 50! Μια νέα δεκαετία ανοίγει μπροστά του κι έχει ήδη όλα όσα θα ήθελε να έχει: Την υγεία του, την σύζυγό του, τα παιδιά του, την οικογένειά του!

Η εξαμελής οικογένεια είναι πολύ αγαπημένη και το δείχνουν κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει. Στις 5 Ιανουαρίου, λοιπόν, η Κάτια με τα παιδιά αποφάσισε να κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στον Σάκη.

Τι πήρε η Κάτια στο Σάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο αγόρασε στον τραγουδιστή μια κορνίζα τεράστιας αξίας που μέσα είχε μια οικογενειακή τους φωτογραφία. Η Κάτια έκανε ειδική παραγγελία ώστε τα πρόσωπα όλων να απεικονίζονται όσο πιο τέλεια γίνεται ενώ η κορνίζα που αγκάλιαζε την φωτογραφία είναι κατασκευασμένη από γνωστό οίκο που φημίζεται για τα υψηλής αισθητικής έργα τέχνης, με το ξύλο της να είναι σκαλισμένο στο χέρι.

Η τελευταία οικογενειακή βραδινή έξοδος

Τα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ τον τραγουδιστή ντυμένο Άγιο Βασίλη) και της Κάτιας Ζυγούλη είναι μια μεγάλη γιορτή κάθε χρόνο, αφού όλη η οικογένεια έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί, γύρω από το γιορτινό τραπέζι, κάνοντας από πριν όλες τις προετοιμασίες και έχοντας περάσει πολλές ώρες παίζοντας και μαγειρεύοντας στην κουζίνα, φτιάχνοντας γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

Έναν μήνα περίπου πριν -και πιο συγκεκριμένα στις 5/11- ακόμα μία φορά βρέθηκαν όλοι μαζί να γιορτάζουν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης, της Αναστασίας, που έκλεισε τα 13, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η εικόνα όλης της οικογένειας γύρω από το γιορτινό τραπέζι έχει γίνει πλέον εδώ και δύο χρόνια… θεσμός! Η μικρή Αναστασία, για ακόμα μία χρονιά, έκανε με κλειστά μάτια τη δική της ευχή σβήνοντας τα κεράκια της, ακούγοντας το “happy birthday” από τους γονείς και τα αδέλφια της Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα και ανοίγοντας τα δώρα της.

Το όμορφο κορίτσι, που όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της –την έχει κιόλας φτάσει στο ύψος- είναι δεμένο με τα αδέλφια της και φυσικά τους συμπεριφέρεται προστατευτικά, γνωρίζοντας ότι εκείνη είναι η πρωτότοκη της οικογένειας, που αμέσως μετά τη μαμά και τον μπαμπά έχει τον ρόλο του “αρχηγού”!

Οικογένεια Σάκη ΡουβάΟικογένεια Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη περιοδικό YOU

Υouweekly.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com