Νέα

Δημόσια συγγνώμη από τον Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Ο συνθέτης με αναρτήσεις του στο twitter ζητά συγγνώμη για τις δηλώσεις του χωρίς όμως αναφορά στο περιεχόμενό τους και δηλώνει ότι από πλευρά του το θέμα κλείνει – Οι αναφορές του στη σχέση που είχε με τον αείμνηστο τραγουδιστή – Νωρίτερα η οικογένεια είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του κ.Θεοφάνους

Το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης επιλέγει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.

Ο κ.Θεοφάνους, χωρίς να ανασκευάσει ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεών του, εντούτοις αναγνωρίζει ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν». Λέει μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο twitter πως αν μπορούσε θα ανακαλούσε τις δηλώσεις του, αφού «η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους, που προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του, σημειώνει ότι από την πλευρά του η υπόθεση κλείνει εδώ, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι είχε γνωρίσει τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα στη μουσική και είχε ενθαρρύνει το πάθος του με τη μουσική.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση.

Στην συνέχεια, συμπληρώνει: «Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως,και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης.

Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής.Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

Στην τελευταία του δημοσίευση, ο γνωστός συνθέτης ζητάει συγγνώμη στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και εξηγεί ότι θαύμαζε ιδιαίτερα τον αδικοχαμένο τραγουδιστή. «Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική. Είναι ο ύψιστος πόνος», έγραψε.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com