Νέα

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής ξανά μαζί

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής, παρά τη μεγάλη αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον στις Άγριες Μέλισσες, επέλεξαν να μείνουν χώρια, καθώς οι πράξεις τους δημιούργησαν ένταση στη σχέση τους. Ο Κωνσταντής, όπως ήδη έχουμε δει, δεν μπορεί όμως να διαχειριστεί την κατάσταση και βρίσκει διέξοδο στο αλκοόλ.

Ωστόσο, η Δρόσω συνειδητοποιεί πως η ζωή του κινδυνεύει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, οι δυο τους αρχίζουν να περνούν ξανά χρόνο μαζί και παραδέχονται πως ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “MYtv”.

Η αγάπη τους είναι πάνω απ’ όλα και τελικά, όπως θα δούμε, αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί κάνοντας μία από κοινού προσπάθεια να αφήσουν για πάντα πίσω το παρελθόν που τους πληγώνει. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του στις Άγριες Μέλισσες ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο ελπίζουν πως έτσι θα καταφέρει να κόψει το αλκοόλ.

Αντίθετα, η σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα πρόκειται να ταραχθεί ακόμη μία φορά στις Άγριες Μέλισσες. Όλα αρχίζουν όταν ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως οι αδερφές Σταμίρη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Μάλιστα, πείθει την Ασημίνα να τον πάει να δει το θείο του στη φυλακή κι εκείνη το κάνει κρυφά από τον Νικηφόρο.

Ωστόσο, ο μικρός δεν καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή. Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com