Νέα

Μ.Κίτσου – Δ.Γκοτσόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους; Ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες και στη ζωή

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σήλιας Αποστόλου και της εφημερίδας Real Life οι δυο ηθοποιοί ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα με τη σχέση τους να μετρά αρκετούς μήνες παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι΄αυτή.

Τόσο η Μαρία Κίτσου, όσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο όσοι βρίσκονται κοντά τους γνωρίζουν πολύ καλά τα αισθήματα αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου πρωταγωνιστούν κράτησαν για αρκετό καιρό τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο. Τα πράγματα όμως στην πορεία άλλαξαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν ακόμα πιο κοντά με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν οι σκηνές τους είναι κοινές, φτάνουν και φεύγουν μαζί από το πλατό αφού πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν. Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να έχουν για εκείνους καμία σημασία.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com