Νέα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η συγκινητική στιγμή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν ήταν στα τελευταία της

Το αφιέρωμα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, Idols με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, ξεκίνησε την πορεία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για τη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ήταν και ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα περιέγραψε μια πολύ συγκινητική στιγμή της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη νοσηλευόταν.

«Η Αλίκη Βουγιουκάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, «σήκω ρε Πίπη να φύγουμε». Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα.

Σαν να του έλεγε, «σε ακούω που μου μιλάς». Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες.

Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, «ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και τη γυναίκα μου», περιέγραψε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Δείτε όσα ανέφερε στο Idols:

https://www.youtube.com/watch?v=5cZiqINLwWg

faysbook.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com