Νέα

J2US: Αυτό το πρόσωπο απέρριψε ο Νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη

Μια αποκλειστική είδηση για το J2US μετέδωσε ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου μέσα από το Happy Day. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως το Σάββατο θα ανοίξει μια ψηφοφορία μέσω της οποίας το τηλεοπτικό κοινό του show θα επιλέξει ποιο από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει θα επιστρέψει.

Θυμίζουμε πως τα ζευγάρια που έχουν φύγει από το μουσικό show είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης με την Γιώτα Γρίβα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη Μαντώ και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Από την άλλη πλευρά, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως μέχρι και χθες αργά το βράδυ γίνονταν διαπραγματεύσεις για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ιωάννα Τούνη στο J2US και θα διαγωνιστεί στο πλευρό του Νικηφόρου.

Η Λάουρα Νάργες ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκε πρόταση, αλλά τελικά αποφάσισε να πει “όχι”. Πρόταση όμως δέχτηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία επίσης αρνήθηκε, το ίδιο και ο Απόστολος Γκλέτσος. Υπήρχε όμως και ένα πρόσωπο το οποίο απέρριψε ο Νικηφόρος. Το πρόσωπο αυτό σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η Μαρίνα Πατούλη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com