Νέα

Ζόζεφιν στον Αρναούτογλου: Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα – Τι είπε για τον Mad Clip

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2night Show» την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ζόζεφιν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξήγησε, μεταξύ άλλων, για ποιο λόγο δε θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Η πετυχημένη pop τραγουδίστρια Ζόζεφιν μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και για τον θάνατο του Mad Clip, αλλά και τον λόγο που αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της.

Η Ζόζεφιν ρωτήθηκε για το εάν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη: «Με έχεις ξαναρωτήσει για τα προσωπικά μου και σε προηγούμενή μας συνέντευξη.

Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω.

Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα.

Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε η Ζόζεφιν.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε η Ζόζεφιν.

Και πρόσθεσε για τον άτυχο τράπερ: «Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε.

Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com