Νέα

Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης καρφώνει τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή

Οι εφιάλτες ξεκινούν ξανά. Ο Μανώλης και ο Πέτρος βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που ο νεαρός ξεκίνησε νέα ζωή στο Ηράκλειο, οι τύψεις δε τον αφήνουν να ηρεμήσει.

Μετά από καιρό, ο Νικηφόρος και ο Μανώλης επιστρέφουν στα πατρικά τους για ολιγοήμερες διακοπές. Αυτό θα είναι και η καταστροφή των ηρώων, καθώς οι δυο τους θα έρθουν αντιμέτωποι με φρικτά γεγονότα.

Από τη μία πλευρά ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει πως η μητέρα του έχει εραστή, ενώ από την άλλη ο Μανώλης θα “κάψει” άθελά του τον λάθος άνθρωπο. Ο Πέτρος θα βρεθεί ένα βήμα κοντά στη φυλακή, αλλά και στον θάνατο.

Ο Μανώλης και ο Νικηφόρος στη σειρά Σασμός

Το παραμιλητό και οι ενοχές

Ο Μανώλης και ο Πέτρος θα έχουν έναν έντονο καυγά στη σειρά Σασμός, εξαιτίας του σκύλου που περιμάζεψε ο Μανώλης. Αυτό θα εξοργίσει τον πρωταγωνιστή, ο οποίος θα το σκέφτεται διαρκώς. Πέφτοντας για ύπνο, αναφέρει το όνομα του Πέτρου, με την Θοδώρα να τον ακούει.

Σύμφωνα με το TiVi, την επόμενη μέρα η αλήθεια αυτή έχει διαρρεύσει. Η Θοδώρα έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Μαθιό και τον Αστέρη πως ο Πέτρος είναι ο φονιάς του Στεφανή! Θεωρεί πως για να το ομολόγησε στον ύπνο του ο Μανώλης, αυτό ισχύει.

Η Θοδώρα έξαλλη με τον Μανώλη

Ο Αστέρης βγαίνει εκτός εαυτού. Τρέχει να συναντήσει τον Πέτρο, ζητώντας εξηγήσεις για το κακό που έγινε. Εκείνος τα αρνείται όλα, η ένταση κορυφώνεται κι από ένα λάθος, ο Πέτρος Βρουλάκης πέφτει στο έδαφος, νεκρός…

yoyfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com