Νέα

Τάμτα | Έγινε η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify!

Άλλη μια διεθνής διάκριση για την Τάμτα, λίγες μέρες πριν την δισκογραφική της επιστροφή από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Κάθε μήνα το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα παγκοσμίως, επιλέγει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του “EQUAL” μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο – μια καμπάνια που έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία. Για τον μήνα Νοέμβριο επιλέχθηκε η πάντα πρωτοπόρος και opinion leader Τάμτα, μια γυναίκα η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο ελληνικό πεντάγραμμο μέσα από τα τραγούδια της, όσο και στον τομέα του female empowerment μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής της.

Η Τάμτα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist “EQUAL Greece” στην οποία συναντάμε το αγγλόφωνο single της «Hold On», το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα πρόκειται να απολαύσουμε από την Τάμτα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, ένα αγγλόφωνο και ένα ελληνόφωνο. Δύο φρέσκιες και ανατρεπτικές προτάσεις οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν!

tralala.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com