Νέα

Βανδή – Μπισμπίκης ερωτευμένοι στη Ρώμη: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες τους στην “αιώνια πόλη”

Dolce vita στην πανέμορφη Ρώμη έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης, το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φορούσαν μάσκες και ήταν ντυμένοι στα μαύρα, καθώς προσπάθησαν να μην κεντρίσουν τα βλέμματα, ωστόσο δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους συνεπιβάτες τους.

Βανδή - Μπισμπίκης ερωτευμένοι στη Ρώμη: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες τους στην "αιώνια πόλη"

Τρεις μέρες αργότερα, το ζευγάρι πήρε την πτήση της επιστροφής, αφού το πρωί της Παρασκευής η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης με προορισμό την Αθήνα.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Πρωινού, που έδειξε αποκλειστικά πλάνα του ζευγαριού έξω από το αεροδρόμιο της πόλη και μέσα σε αυτό.

βανδηΤο ζευγάρι έξω από το αεροδρόμιο της Ρώμης
βανδηΤο ζευγάρι έξω από το αεροδρόμιο της Ρώμης
βανδηΤο ζευγάρι έξω από το αεροδρόμιο της Ρώμης

Οι δυο τους πήραν πτήση που ξεκίνησε γύρω στις 11 από Ρώμη οπότε λογικά το μεσημέρι της Παρασκευής θα δούμε πλάνα από την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και οι βόλτες στα σοκάκια του Ναυπλίου

Βανδή και Μπισμπίκης διατηρούν χαμηλό προφίλ και επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια εξάλλου, πριν μερικούς μήνες έκανε γνωστό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, που ήρθαν στο φως, ήταν σε ένα κουτούκι στα Εξάρχεια και λίγο καιρό αργότερα πραγματοποίησαν ακόμα μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους γίνονται εκεί.

Πριν από 1,5 μήνα οι δυο τους πήγαν εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κάνοντας τη βόλτα τους, αλλά δεν έκαναν διακοπές το καλοκαίρι στη Β. Εύβοια όπως είχε γραφτεί πριν από μερικές ημέρες.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε, πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς “Κομμάντα και Δράκοι” και η τραγουδίστρια για την τότε εκπoμπή της “My Greece” και όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων “Άγριες Μέλισσες”, όπως είχε ακουστεί.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com