Νέα

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη πετάει τον Μαθιό στο δρόμο

Οι Σταματάκηδες διαλύονται. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει σχέση με την Βασιλική και τον πετάει έξω από το σπίτι, στη σειρά Σασμός. Ένας έντονος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε μάνα και γιο, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο Μαθιός και η Βασιλική συνεχίζουν να περνούν νύχτες αχαλίνωτου πάθους. Ο Νικηφόρος βρίσκεται στο Ηράκλειο, με την Βασιλική να πραγματοποιεί τακτικές εκδρομές. Αυτό δίνει την ευκαιρία στο ζευγάρι να βρίσκεται και εκτός χωριού.

Η Βασιλική σοκάρεται, μετά από αυτό το κακό που τους βρίσκει. Η Καλλιόπη είναι από τα χειρότερα άτομα που θα μπορούσαν να μάθουν για τη σχέση αυτή. Τους πιάνει στα πράσα και ο εφιάλτης ξεκινάει…

Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός

Χαμός στο σπίτι των Σταματάκηδων

Η Καλλιόπη ουρλιάζει από οργή, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να στέκεται φοβισμένος απέναντί της, στη σειρά Σασμός. Όλα καταρρέουν. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή από τον λάθος άνθρωπο. Η Καλλιόπη δεν πρόκειται να αφήσει να συνεχιστεί αυτό.

Πάνω στον μεγάλο καυγά, ζητάει από τον Μαθιό να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Εκείνος, χωρίς αντίρρηση, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει στο βουνό. Γνωρίζει πως δεν μπορεί να ζήσει άλλο στο πατρικό του.

Ο Μαθιός κλαίει

Η Βασιλική χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Όλα μέσα της έχουν διαλυθεί και ο φόβος την έχει κυριεύσει. Εάν μαθευτεί στο χωριό η σχέση της με τον Μαθιό, όλα θα αλλάξουν. Μάλιστα, μπορεί πολύ εύκολα να οδηγηθεί και στο τμήμα, για τη δολοφονία του Στεφανή.

Άλλωστε, ο Αντώνης την υποψιάζεται… Ο φάκελος της δολοφονίας δεν έχει κλείσει ακόμη.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com