Νέα

Θηρίο: «Είχα φτάσει 238 κιλά πριν το χειρουργείο. Κατάλαβα ότι είχα ειδικές ανάγκες»

 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με τον χλευασμό του εις βάρος μιας κοπέλας με παραπάνω κιλά, το «Θηρίο», ο Κώστας Δρακούλας όπως είναι το κανονικό του όνομα έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον χορογράφο. (Δες εδώ την ανάρτηση του ράπερ)

Το «Θηρίο» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την εποχή που ζύγιζε 238 κιλά, ενώ απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε για τον Τάσο Ξιαρχό.

«Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να είμαι αδύνατος. Είχα φτάσει 238 κιλά πριν μπω στο χειρουργείο. Την τελευταία εποχή παχυσαρκίας ήμουν στο σήριαλ “Εργαζόμενη Γυναίκα” με την Ελένη Ράντου. Εκεί κατάλαβα ότι είχα ειδικές ανάγκες. Κουράστηκα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι επιβαρύνω μια κατάσταση ανθρώπων, ενός επιτελείου. Έκανα την επέμβαση και έχασα τα κιλά μου.

Τείνουμε όλοι να είμαστε σκλάβοι της δημοσιότητας μέσω του Story. Υπάρχει ένα παραμύθι να χαριεντίσω και να διακωμωδήσω τους άλλους. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αρχίζεις και έχεις μια εξάρτηση με το να προβάλλεσαι. Εγώ ό,τι έκανα δεν το έκανα για να κράξω τον Τάσο. Έγινε υποστηρικτικά σε όσους δέχονται body shaming.

Δεν μου αρέσει η τόσο μεγάλη κατακραυγή, υπάρχουν άτομα που γράφουν κατάρες από κάτω για τον Τάσο» τόνισε το «Θηρίο».

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com