Νέα

Λάρισα: Ματαιώνεται το Πάρκο των Ευχών και για τις φετινές γιορτές

Η συνεχώς επιδεινούμενη επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας, σε συνδυασμό με τις δυσοίωνες  επιστημονικές προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, αναγκάζει το Δήμο Λαρισαίων να ματαιώσει το σχεδιασμό του για τη διοργάνωση του «Πάρκου των Ευχών», όπως το γνωρίζαμε.

Υπο αυτές τις συνθήκες και με γνώμονα την πάγια προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ο σχεδιασμός μεταβάλλεται. Ολες οι προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις για το Πάρκο των Ευχών ακυρώνονται.

Βεβαίως, ο χώρος του Αλκαζάρ, όπως και η πόλη θα φωτιστούν και θα στολιστούν  προσφέροντας Χριστουγεννιάτικο χρώμα. Το Αλκαζάρ, που φιλοξενεί το Παρκο των Ευχών, θα είναι Χριστουγεννιάτικο και φωτεινό, ενώ χριστουγεννιάτικες και εορταστικές μελωδίες θα πλημμυρίζουν τους χώρους, προσφέροντας έτσι την απαραίτητη γιορτινή ατμόσφαιρα, σε όσους  θελήσουν να απολαύσουν μια  βόλτα στο πάρκο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λείψει φέτος το άρωμα Χριστουγέννων από τη Λάρισα.  Η πόλη και κυρίως το εμπορικό της κέντρο θα στολιστεί, όπως κάθε χρόνο, ενώ προγραμματίζονται πολλές μικρές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, στο κέντρο της πόλης.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική πλατεία από τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, σε μια επίσης λιτή εκδήλωση.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σε όλες τις φάσεις της πανδημίας, έθεσε,  ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της ζωής των πολιτών. Το ίδιο κάνει και τώρα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος προς την πόλη και τους κατοίκους της.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά που η πανδημία περιορίζει την ελευθερία και την κανονικότητα.

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων απευθύνουν για ακόμα μια φορά έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

larissapress.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com