Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης κλείνεται σε μοναστήρι

Μία εξέλιξη που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα. Ο Μελέτης Ζωιτός, ένας άνθρωπος αδίστακτος που κινείται με βάση το συμφέρον, θα λυγίσει πολύ σύντομα, στις Άγριες Μέλισσες. Με τον Ακύλα στο πλευρό του θα αποκτήσει πολλά πλούτη και μία όμορφη ζωή, δίπλα στην Κορίνα.

Αυτό που θα κατανοήσει πολύ σύντομα, έχοντας χάσει οριστικά την Πηνελόπη από τη ζωή του, είναι πως δεν είναι ευτυχισμένος. Τα σημάδια στην πλάτη του αποδεικνύουν διαρκώς πως βιώνει τον δικό του Γολγοθά, χωρίς να μιλάει.

Παρά την σκληρή του στάση απέναντι στα γεγονότα, ο Μελέτης υποφέρει. Πονάει για την Πηνελόπη, για τον Κωνσταντή, για τον άδικο χαμό της μητέρας του. Όσο κι αν το κρύβει, μέσα του υπάρχει ακόμη αυτή η καλή πλευρά του εαυτού του, αυτήν που η Ανέτ έφερε στην επιφάνεια και γέμισε με φως…

Ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες πριν το μοναστήρι

Ο Μελέτης στο μοναστήρι

Έχοντας χάσει πια τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης σκέφτεται να κλειστεί σε μοναστήρι. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το OKmag, ο πρωταγωνιστής της σειράς θα συνειδητοποιήσει πως όλα γύρω του είναι μάταια.

Παραδόξως, θα τρέξει στον παπά – Γρηγόρη, ζητώντας του βοήθεια. Εκείνος, στην αρχή θα σαστίσει, αργότερα, όμως, θα αγκαλιάσει τον Μελέτη, δίνοντάς του σημαντικές συμβουλές για τη ζωή και το μέλλον του.

Ο Μελέτης δυστυχισμένος με την Πηνελόπη

Η μόνη παρηγοριά του πρωταγωνιστή, είναι ο Θεός. Μόνο από αυτόν μπορεί να πάρει -πλέον- δύναμη. Κανένας δε τον θέλει πια στο Διαφάνι και τα σχέδια του Ακύλα, μόνο οργή κι απόγνωση του προκάλεσαν…

Έχοντας λυγίσει πια, ο Μελέτης αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι, μια σκηνή που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό, προβλέπεται να το δούμε μετά τις γιορτές.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com