Νέα

Mad Clip – Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις: Πόσο είχε πιει ο τράπερ το μοιραίο βράδυ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του Mad Clip. Δύο μήνες μετά τη μοιραία νύχτα, βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του αδικοχαμένου μουσικού.

Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Mad Clip ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό σημαίνει ότι στον γάμο που ήταν καλεσμένος, ο τράπερ ήπιε περίπου τρία ποτά προτού πιάσει το τιμόνι της μαύρης Porsche για την τελευταία βόλτα.

Επίσης στις τοξικολογικές εξετάσεις φάνηκε ότι ο νεαρός καλλιτέχνης δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip, Παναγιώτη Μαδιά, η Porsche είχε λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.

Τα συγκεκριμένα λάστιχα, όταν έρθουν σε επαφή με το νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους. Αυτό σε συνδυασμό με τη μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε ο τράπερ είχε ως αποτέλεσμα το θανατηφόρο τροχαίο.

Mad Clip – Συγκλονιστική περιγραφή του Αντώνη Δημητριάδη

Ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, παρουσιαστής του MEGA STAR, προχώρησε – προ ημερών – σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση για το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

Μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!, ο φίλος του τράπερ εξομολογήθηκε πως ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου.

-Αντώνη, ήσουν στον γάμο στον οποίο ήταν καλεσμένος ο Mad Clip το μοιραίο βράδυ.

Με τον Mad Clip δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο. Δεν ήταν ένα ξέφρενο πάρτι. Ήταν ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία και το βράδυ αποχωρήσαμε. Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος.

-Καταλάβατε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Mad Clip;

Ναι, γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του. Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι 10′ λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω και ελπίζαμε σε ένα θαύμα.

Παρακολουθήστε από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο τις τελευταίες εξελίξεις στην τραγική αυτή υπόθεση:

 

πηγή: MEGA

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com