Νέα

Σασμός: Η Καλλιόπη είχε κλείσει την Ανθούλα σε ίδρυμα

Ένας όρκος σιωπής που δε λέει να σπάσει. Μία ιστορία από το παρελθόν που έρχεται στο φως για να ταράξει τις ισορροπίες. Μία γυναίκα, η Ανθούλα, που έζησε τον δικό της Γολγοθά στη σειρά Σασμός, με την Καλλιόπη να δίνει την χαριστική βολή.

Ένα παιδί που μεγάλωσε στην λάθος οικογένεια. Ο Άγγελος επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε, ζητώντας απαντήσεις. Όταν ήταν μικρός, υιοθετήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε ένα τεράστιο ψέμα.

Η οικογένειά του βρίσκεται στην Κρήτη και συνδέεται μέσω μιας τεράστιας βεντέτας. Η αλήθεια έρχεται στο φως. Ποια ήταν η Ανθούλα και τί κακό της είχε συμβεί;

Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός

Η Ανθούλα κλεισμένη σε ίδρυμα

Η Ανθούλα ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Μάρκο Βρουλάκη, σύζυγο της Μαρίνας και πατέρα του Πέτρου και της Αργυρώς. Ο έρωτας αυτός ήταν μεγάλος, αλλά παράνομος. Ο Βρουλάκης την άφησε έγκυο, χωρίς να μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Ανθούλα γέννησε μόνη της, μέσα στις ερημιές. Στο αίμα της κυλά το αίμα των Σταματάκηδων και το γεγονός αυτό θα ρεζίλευε την οικογένεια. Η Καλλιόπη την βοηθάει να γεννήσει κι ύστερα την βάζει στη θέση της.

Η Καλλιόπη και η Βασιλική στη σειρά Σασμός

Το μυστικό αυτό πρέπει να μείνει κρυφό. Η Καλλιόπη δίνει το μωρό για υιοθεσία στην Αθηνά και κλείνει την Ανθούλα σε ίδρυμα, στη σειρά Σασμός. Κλεισμένη σε μία κλινική, δίχως το μωρό της και ερωτευμένη με τον λάθος άνθρωπο, η Ανθούλα τρελαίνεται.

Λίγο καιρό μετά, βάζει τέλος στη ζωή της. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, ο γιος της, επιστρέφει στην Κρήτη ζητώντας απαντήσεις. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως εκείνος είναι ο καρπός της μεγάλης αυτής βεντέτας…

youfly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com