Νέα

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη

Η Κατερίνα Στικούδη ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς πριν από δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η νεαρή περφόρμερ μέσα από το blog της έγραψε για το πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε.

«Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια και μοναδική εμπειρία για κάθε μέλλουσα μανούλα αλλά ας περάσουμε στο θέμα που όλοι θέλετε να συζητήσουμε, το θέμα του φαγητού και των κιλών. Εδώ τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Από τη μια, να σας πω ότι δεν πήρα πολλά κιλά, ήμουν εντός ορίων, δηλαδή, έφτασα οριακά τα 15. Από την άλλη, να σας πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό.

Τα εμπόδια πάρα πολλά. Με το που κοίταζα ένα πιάτο φαγητό η ζυγαριά με έδειχνε ένα κιλό πιο πάνω. Αλήθεια σας λέω, δε το γράφω για να δικαιολογήσω όλες τις γυναίκες που βάζουν παραπάνω κιλά στην εγκυμοσύνη. Βέβαια. και να ήθελα να φάω παραπάνω δε μπορούσα. Από τον 5ο μήνα και μετά το στομάχι μας φτάνει πολύ κοντά στην καρδιά και αν φάμε λίγο παραπάνω υπάρχει έντονη δυσφορία. Αν έτρωγα μετά τις 8 το βράδυ δε μπορούσα να ξημερωθώ.

Βέβαια ήμουν και τυχερή γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα να φάω γλυκά που συνήθως είναι το μόνο που με νοιάζει. Το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό. Μέχρι τον 7ο μήνα έκανα γυμναστική, όχι κάτι τρελό όμως και πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό μου» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στο blog που διατηρεί στο Bestofyou.gr.

protothema.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com