Νέα

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βρίσκει τον μεγάλο έρωτα στην Κρήτη

Κι όμως, η ηρωίδα της σειράς θα καταφέρει να δει άμεσα την χαρά και το φως στη ζωή της. Η Στέλλα ερωτεύεται στη σειρά Σασμός και τα πάντα ανατρέπονται. Ένας νέος άντρας εισβάλλει στην καθημερινότητά της και την αλλάζει ριζικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Στέλλα θα χάσει το μωρό. Το πλάσμα αυτό ήταν ο καρπός ενός έρωτα που δεν ευδοκίμησε. Ένα μικρό άνθος σε αυτή τη θλίψη που βίωσε, μέσα από την απόρριψη του Αστέρη.

Η Στέλλα παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα και αποβάλλει. Μόνη και δυστυχισμένη, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ένας άνθρωπος θα της απλώσει το χέρι, φέρνοντας ξανά το χαμόγελο στη ζωή της.

Η Στέλλα όταν ερωτεύεται τον Άγγελο

Ο νέος έρωτας στη ζωή της Στέλλας

Κι ενώ όλα γύρω της σκοτεινιάζουν, η ανατροπή έρχεται για να της αποδείξει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται χαμένο. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος έρχεται στην Κρήτη για να αναζητήσει τα κομμάτια που θα φτιάξουν το παζλ της ζωής του.

Ένας άνθρωπος γεμάτος ερωτηματικά, μπλέκεται με τις δύο οικογένειες και ταράζει τις ισορροπίες. Ο Άγγελος είναι ο νέος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός.

Ο Άγγελος στη σειρά Σασμός

Η γνωριμία του με την πρωταγωνίστρια θα είναι καθοριστική. Η Στέλλα τον ερωτεύεται στη σειρά Σασμός και ο κόσμος της αλλάζει. Μαζί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο δρόμο τους, θα γίνουν μία γροθιά…

Θα καταφέρει ο Άγγελος να την κάνει να ξεχάσει τον Αστέρη, αλλά και την απώλεια του παιδιού της; Θα καταφέρει η Στέλλα να κλείσει τις ανοιχτές πληγές του από το παρελθόν; Μία όμορφη σχέση δημιουργείται και συναρπάζει.

youfly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com