Νέα

Γιώργος Λιανός:”Χείμαρρος” ο παρουσιαστής: Οι κλοπές στο Survivoκαι οι παίκτες που τρών

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός για να πάρει τα παιδιά του και να επιστρέψουν μαζί στον Άγιο Δομίνικο για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, απάντησε για τις αποβολές των παικτών αλλά και το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει, παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Είναι τραγικό αυτό που βγήκε. Κι εγώ να είχα στην τσέπη μου αυτό το υλικό και να ήθελα να βλάψω το πρόγραμμα ή τους συγκεκριμένους παίκτες, δεν θα το έβγαζα. Το θεωρώ λίγο ακραίο. Θα έπρεπε να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τις διαρροές και τα σχόλια γύρω από το ριάλιτι: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Όχι δεν είναι σκάνδαλο, ριάλιτι επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει», απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

Και σχολίασε: «Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com