Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα ΟΛΑ τα Bosch, Siemens, Pitsos, Neff με έκπτωση έως 30% & έως 600 ευρώ δωροεπιταγή!

Οι προσφορές στην Electronet Β.Κ. Καζάνα δεν τελειώνουν ποτέ! Το δικό μας κατάστημα για άλλη μια φορά γίνεται Νούμερο 1 προορισμός, με τις μεγάλες προσφορές σε μεγάλες εταιρίες! Έτσι μόνο για λίγες μέρες όλες οι συσκευές Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, διατίθενται με έκπτωση έως και 30% και με κέρδος έως 600 ευρώ σε δωροεπιταγή!

Πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες, σκούπες, πρεσσοσυστήματα και όλες οι μικροσυσκευές των μεγαλύτερων εταιριών, είναι όλα ετοιμοπαράδοτα και  συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών που θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την πιο ενημερωμένη έκθεση εντοιχιζόμενων και ελεύθερων συσκευών, να τα δουν όλα από κοντά, να συζητήσουν με τους πωλητές τις ανάγκες τους και να αποκτήσουν τις συσκευές που θέλουν όχι μόνο στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και έως 30% φθηνότερα.

Επιλέξτε προϊόντα των BOSCH, SIEMENS, PITSOS, NEFF και συνδυάστε την σύγχρονη τεχνολογία με τις τιμές, τις μεγάλες προσφορές έως 30% και το κέρδος έως 600 ευρώ.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com