Νέα

The Voice: Εντυπωσίασε η κόρη του αείμνηστου εκδότη Δημήτρη Ρίζου – Την ήθελε πολύ ο Αργυρός, αλλά…

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Dimmy Ρίζου, κόρη του αείμνηστου εκδότη και δημοσιογράφου Δημήτρη Ρίζου και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Η Dimmy έκανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρίσει πρώτος την καρέκλα του, ενώ ακολούθησε ο Σάκης Ρουβάς. Στην εκπνοή της ερμηνείας, μάλιστα, γύρισε και ο Πάνος Μουζουράκης.

«Μου έκανες τρομερή εντύπωση, ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις νότες πάνω στο τραγούδι και μία ισορροπία συναισθήματος και τονικότητας», τής είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπαθώντας να την πείσει να την πάρει στην ομάδα του. «Σε θέλω στην ομάδα μου, ξεκάθαρα, απλά και λιτά!», της είπε επίσης ο Αργυρός, αλλά εκείνη επέλεξε να πάει τελικά στην ομάδα του Σάκη Ρουβά

Σημειώνεται, πως η Dimmy Ρίζου μεγάλωσε στην Αθήνα με τους γονείς της Δημήτρη Ρίζο και Πέγκυ Ρίζου και σπούδασε στο Λονδίνο commercial music performance στο university of Westminster. Εκεί ολοκλήρωσε και το master της στο music business management.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Ρίζος

Ο Δημήτρης Ρίζος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ ξεκίνησε από την Πρώτη Σερρών και έγινε «σκιά» του Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετά διευθυντής και εκδότης!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com