Νέα

Σασμός: Ένα σοβαρό τροχαίο χωρίζει Μαθιό και Βασιλική

Ο Μαθιός και η Βασιλική μετά το θάνατο του Στεφανή, έχουν έρθει πολύ κοντά. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ένα τροχαίο ατύχημα του Νικηφόρου τούς φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο θάνατος του Στεφανή συγκλόνισε τη Βασιλική, η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη του Νικηφόρου. Ο Μαθιός, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε δίπλα της να της συμπαρασταθεί. Μάλιστα, οι δυο τους ύστερα από χρόνια παραδίνονται ξανά στα συναισθήματα τους και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ωστόσο, οι ώρες που περνούν μαζί έχουν προκαλέσει την ανησυχία της Καλλιόπης η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά.

Μάλιστα, η Καλλιόπη βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της. Τα λόγια της επηρεάζουν τη Βασιλική, η οποία σκέφτεται ότι η γυναίκα έχει δίκιο. Έτσι, προσπαθεί να αποφύγει τον Μαθιό, ο οποίος όμως έχει έρθει πια πολύ κοντά και με τον Νικηφόρο. Ο νεαρός τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα και τον εμπιστεύεται. Ωστόσο, η σχέση Μαθιού και Βασιλικής θα δοκιμαστεί πολύ. Η γυναίκα και ο Νικηφόρος, μάλιστα, θα έρθουν σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα, Ο καβγάς, όμως, ανάμεσα τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν και αλήθειες που πονάνε αν βγουν στην επιφάνεια. Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ η Βασιλική είναι σε αδιέξοδο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ένα νέο έρχεται να την ταράξει ακόμη περισσότερο.

Ο Νικηφόρος έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βασιλική ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Μαθιός. Η γυναίκα μαθαίνει πως ο νεαρός τράκαρε καθώς ο Μαθιός του μάθαινε να οδηγεί. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσα τους. Η Βασιλική κατηγορεί ευθέως τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον γιο της, ενώ θεωρεί πως τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Μάλιστα, του ζητάει να σταματήσει να επηρεάζει τον Νικηφόρο, αλλά και να μείνουν για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες ο Μαθιός με τον Νικη¬φόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί καθημερινά παρά τις ανησυχίες της Βασιλικής. Από την άλλη, η Καλλιόπη, μετανιωμένη για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στη Βασιλική, κάνει μια κουβέντα μαζί της. Ωστόσο, εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντι της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητάει από τη μάνα του τον λόγο για τα σκληρά λόγια που είπε στη Βασιλική. Μάλιστα, εξοργίζεται και λέει στην Καλλιόπη να μην ανακατεύεται, ενώ της ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάψει ποτέ να νοιάζεται για τον Νικηφόρο και τη Βασιλική. Από την άλλη, η τελευταία είναι σε αδιέξοδο. Από τη μία φοβάται πως ο Μαθιός μαθαίνει επικίνδυνα πράγματα στον γιο της και από την άλλη δεν μπορεί να τον βγάλει από τη ζωή της.

Πηγή:ΜΥΤV

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com