Νέα

Καιρός – Αρναούτογλου: “Βουτιά” του υδράργυρου ακόμη και 16 βαθμούς

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας, με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, για “εντυπωσιακότατα θερμοκρασιακά σκαμπανευάσματα”.

Όπως επισημαίνει, η αλλαγή του σκηνικού θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή την ερχόμενη Τετάρτη και θα διαρκέσει περίπου 48 ώρες, δηλαδή μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Το διήμερο αυτό η θερμοκρασία θα κάνει “βουτιά” ακόμη και 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, την Τετάρτη ο υδράργυρος θα σημειώσει αισθητή πτώση, με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 26 με 27 βαθμούς. Εξαιρούνται τα Δωδεκάνησα όπου θα η ζέστη θα παραμείνει. Από το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα ο καιρός θα κρυώσει αρκετά στις πιο βόρειες περιοχές της χώρας.

Ακόμη πιο κάτω θα κινηθούν οι τιμές την Πέμπτη, καθώς η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει του 22 με 23 βαθμούς, με εξαίρεση τα δυτικά της χώρας. “Θα πέσει ο υδράργυρος συγκριτικά με τη σημερινή ημέρα κοντά στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

“Σας φαίνεται πολύ μεγάλη πτώση αλλά θα είναι φυσιολογική γιατί θα πέσει στα επίπεδα που γενικά πρέπει να έχουμε αυτήν την περίοδο. Δεν θα χειμωνιάσει δηλαδή αλλά θα ψυχράνει αρκετά” εξήγησε στη συνέχεια.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com