Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη συγκατοίκηση με διάσημο τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, κάτι που όπως είπε ήταν όνειρό του από τότε που ήταν παιδί. Μιλώντας στις κάμερες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο “The Voice” στο οποίο συμμετέχει φέτος ως κριτής ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά την ολοκλήρωση του Fame Story είχε συγκατοικήσει για μία περίοδο με τον Γιώργο Λιανό. “Αφού είχαμε βγει από το Fame Story συγκατοικούσαμε για λίγο καιρό σε ένα σπίτι, για τις συναυλίες που κάναμε” είπε και μίλησε γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

“Ο Γιώργος είναι υπερταλαντούχος, αυτό που κάνει είναι αξιολάτρευτο και αξιοθαύμαστο” τόνισε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τους κριτές του The Voice

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Σάκη Ρουβά. “Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος” είπε ενώ χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου ως “ψυχή σπάνια, διαμάντι”. Όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, “τεράστιο ταλέντο. Σου μιλάει και βγάζει ποίημα εκείνη την ώρα.

“Ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο «The Voice». Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, προσθέτοντας ότι δεν νιώθει κριτής αλλά θέλει περισσότερο να καθοδηγήσει τα νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com