Νέα

Άγριες Μέλισσες: Η πρεμιέρα πλησιάζει – Έρωτες, μίση και εκδίκηση

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς “Άγριες Μέλισσες” – στις 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 – το περιοδικό My Tv εξασφάλισε όλα όσα θα δούμε να συμβαίνουν στο Διαφάνι.

Η ζωή της Ελένης, μετά την ημέρα του πραξικοπήματος θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Λάμπρος θα εξοριστεί στην Λέρο και εκείνη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένεια του ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδερφός του Αχιλλέα, αρχηγός των Αβάντων που σκοτώθηκε στο σπίτι των Σταμιραίνων στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Σε αυτή τη νέα, σκοτεινή περίοδο ένας άντρας από το παρελθόν θα μπορούσε να αποδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχος της Ελένης. Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκόγιαννη, με τον οποίο κατά τη δεκαετή απουσία του Λάμπρου, η Ελένη είχε έρθει πιο κοντά ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν.

Από την άλλη, ο Δούκας ζει πια μόνιμα με την Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στην Λάρισα. Η έλευση της δικτατορίας θα φέρει τον Δούκα και πάλι στο προσκήνιο. Πολιτικοί αλλά και κεντρικά πρόσωπα της νέας εξουσίας θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους κι να συνεργαστούν μαζί του. Το ίδιο εποφθαλμιά και ο Ακύλας, που, με αφορμή τον γάμο του Μελέτη και της κόρης του, επιχειρεί να βρει στον Δούκα έναν νέο σύμμαχο. Ο ίδιος, όμως, σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη για τον θανάτου του Θέμελη πλησιάζει…

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com